Gratis verzending vanaf €50

Gratis verzending vanaf €50

Ontdek onze apparatuur

We maken alleen gebruik van hoogwaardige machines

Wij zetten ons volledig in voor een superieure koffie- en thee-ervaring bij Rogers Coffee Service. Met onze uitgebreide ervaring van meer dan 40 jaar in de koffiesector, begrijpen wij precies aan welke behoeften moeten worden voldaan.

Het kiezen van de juiste espressomachine gaat verder dan alleen de techniek; het draait om kwaliteit, duurzaamheid en de unieke koffiebeleving. Wij selecteren zorgvuldig machines van topmerken, zodat jij en je gasten altijd van de beste koffie genieten. Onze persoonlijke aanpak onderscheidt ons: Roger bespreekt jouw wensen, selecteer met jou de perfecte machine en zorg voor professionele installatie en onderhoud. Daarbij bieden we zowel koop- als leaseopties aan, met een gegarandeerde snelle service voor onderhoud. Kies voor onze espressomachines en ervaar topkwaliteit met de persoonlijke service van Roger.

Espresso Machines

In de horeca, op het werk en thuis

Kwaliteitskoffie is meer dan alleen een smakelijke espresso of cappuccino. Het komt neer op de juiste combinatie van koffiebonen en de keuze voor een goede espressomachine. Jij en je gasten verdienen het om van de beste koffie en thee te genieten. Echte kwaliteit proef je meteen, en wij zorgen ervoor dat je gasten graag nog een tweede of derde kopje koffie willen.

Roger biedt onafhankelijk advies om de perfecte koffiemachine op jouw werkplek te installeren. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop! Alle machines die we installeren, komen met de optie voor service en onderhoud precies zoals jij dat wilt. Of je nu kiest voor een wel of geen (all-in) onderhoudscontract, die keuze ligt helemaal bij jou! We werken samen met onafhankelijke servicepartners en verplichten nooit tot het afnemen van producten via contracten.

Of je nu zoekt naar een traditionele filterdrager espressomachine voor in de horeca, een bonenmachine voor op kantoor of in de showroom, een vriesdroogmachine voor in de kantine, of een machine met topping of verse melk, ons brede assortiment biedt voor elke klant een passend advies. We zijn een onafhankelijke dealer van merken als Animo, Ascaso, Bravilor, Etna, FACILenjoy, Fiorenzato, Gaggia, Jura, Lattiz, La Marzocco, Necta, Saeco, en SGL.

Bedrijven

Op de werkvloer moet de koffie perfect zijn. Jouw werknemers verdienen lekkere koffie op het werk, en je klanten moeten zich welkom voelen, te beginnen met een heerlijk kopje koffie. Benieuwd naar de kosten? Maak een afspraak en laat je verrassen!

Horeca

Elk type horecabedrijf en elke situatie vraagt om een eigen aanpak op het gebied van koffie, thee, apparatuur, service en bijproducten. Rogers Coffee Service is gespecialiseerd in de horeca en biedt de perfecte oplossingen voor jouw hotel, restaurant, café en vakantiepark.

Zorg, Sport en School

In de zorg, bij sportverenigingen en op scholen hebben we vaak te maken met piekmomenten. Soms is een betaalmodule nodig bij koffiemachines. Ook de keuze tussen koffiebonen, vriesdroogkoffie of gemalen koffie speelt een rol.

Thuis

Heb je de ambitie om ook thuis als een echte barista koffie te bereiden? Of geef je de voorkeur aan het gemak van versgemalen espressokoffie met slechts één druk op de knop? Misschien ben je wel op zoek naar een machine voor koffiecupjes? Wij bieden de ideale oplossing voor jou.
Scroll naar boven