Gratis verzending vanaf €50

Gratis verzending vanaf €50

Horeca

Horeca

Elk type horecabedrijf en elke situatie vraagt om een eigen aanpak op het gebied van koffie, thee, apparatuur, service en bijproducten. Rogers Coffee Service is gespecialiseerd in de horeca en biedt de perfecte oplossingen voor jouw hotel, restaurant, café en vakantiepark. We ondersteunen je ook met baristatrainingen en bieden mobiele koffiebars en huurmachines aan om je evenementen te ondersteunen.

Melkoplossingen

Onze Melkoplossingen

Hoewel handmatig melk opschuimen goed te leren is tijdens trainingen, zijn er plekken waar je wel wat hulp kunt gebruiken bij het bereiden van melkdranken. Wij bieden professionele apparatuur voor melkkoffies. Ons assortiment bevat onder andere de Lattiz, die werkt met BIB en een gebruiksvriendelijk touchscreen heeft. De Lattiz is gemakkelijk schoon te maken. Voor diegenen die met verse (plantaardige) melk willen werken, bieden we de ETNA MilkBase en de FACILenjoy FEM01 melkopschuimmachines als ideale oplossingen. Zo genieten je gasten van dranken met verse melk, afgestemd op elke behoefte.

Servies

Servies

Rogers Coffee Service biedt je ook de mogelijkheid om je eigen servies te gebruiken. Of je nu kiest voor zwart, rood, wit of een andere kleur, met of zonder oortje aan het kopje, bij ons is alles mogelijk. We bieden een uitgebreid assortiment servies van hoge kwaliteit.

Onderhoud

Onderhoud

Alle machines die we installeren, worden voorzien van service en onderhoud naar jouw wens. De keuze voor wel of geen (all-in) onderhoudscontract ligt volledig bij jou. We werken met onafhankelijke servicepartijen en leggen nooit verplichte productafnamecontracten op. Ook alle reinigingsartikelen kun je bij ons afnemen.

Training

Barista/Latte Art Training

Rogers Coffee Service biedt barista/latte art trainingen aan in ons koffieatelier of op jouw locatie. We leren je medewerkers hoe ze op een professionele manier de beste koffie en melkkoffies kunnen bereiden, hoe de machine dagelijks gereinigd moet worden, en helpen je om de omzet te verhogen.

Koffieconcept

Jouw Eigen Koffieconcept

Wil je jouw eigen koffieconcept? Bij Rogers Coffee Service kun je jouw eigen koffieconcept laten ontwikkelen, inclusief een eigen logo op de verpakking. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer weten? Neem
vrijblijvend contact op!

Of je nu vragen hebt over onze koffieblends, benieuwd bent naar onze workshops, of gewoon even wilt kennismaken, wij staan voor je klaar. Bij Rogers Coffee Service zijn we gepassioneerd over alles wat met koffie te maken heeft en delen we die passie graag met jou. Laat je inspireren door de wereld van koffie en ontdek wat we voor jou of jouw zaak kunnen betekenen. Stuur ons een berichtje, bel ons op of kom gewoon even langs. Onze deur staat altijd open voor een vers gezet bakkie en een goed gesprek.

Offerte aanvragen

Jouw koffiebeleving naar een hoger niveau tillen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Scroll naar boven