Gratis verzending vanaf €50

Gratis verzending vanaf €50

HOE ZET IK HET BESTE BAKKIE?

Koffie workshop

Koffie is meer dan alleen een ochtendritueel. Het is een kunstvorm, een wetenschap, en voor velen van ons, een echte passie. Maar hoe zorg je ervoor dat je elke keer dat perfecte bakkie zet? Bij Rogers Coffee Service willen we dat je de vreugde ervaart van het zetten en drinken van de perfecte kop koffie. Daarom presenteren we: de Koffie Workshop.

20230309-MTC01855

Offerte aanvragen

Jouw koffiebeleving naar een hoger niveau tillen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

De lekkerste koffie maak je zelf

Wordt een echte barista

In onze workshop duiken we diep in de wereld van koffie. Van de oorsprong van de boon tot de finesse van het zetproces, we zullen elke stap onder de loep nemen. Leer hoe je de juiste boon kiest, hoe je deze op de perfecte manier maalt, en natuurlijk, hoe je het water op de juiste temperatuur krijgt voor die optimale extractie.

Maar we gaan niet alleen over de theorie. Onze hands-on benadering zorgt ervoor dat je daadwerkelijk gaat oefenen met verschillende methoden, van de klassieke espressomachine tot de ambachtelijke French press en Aeropress. Onder begeleiding van onze ervaren barista Roger krijg je inzicht in de kleine aanpassingen die een groot verschil kunnen maken in smaak en aroma.

Of je nu een beginnende koffieliefhebber bent of een ervaren barista die zijn vaardigheden wil verfijnen, onze workshop biedt iets voor iedereen. Doe mee en ontdek de geheimen achter het perfecte bakkie. Want het leven is te kort voor slechte koffie. Schrijf je nu in en verander de manier waarop je koffie ervaart!

Scroll naar boven