Gratis verzending vanaf €50

Gratis verzending vanaf €50

Wie zijn wij?

Maak kennis met
Rogers Coffee Service

Wanneer koffie niet zomaar een drankje is, maar een passie, dan weet je dat je te maken hebt met Rogers Coffee Service. Een rijke traditie, gecombineerd met de moderne kunst van koffie maken. Bij ons draait alles om het perfecte ‘bakkie’. In het hart van ons bedrijf vind je liefde voor het ambacht, een neus voor de fijnste koffiebonen en een ongekende gastvrijheid.

Ontwerp zonder titel (2)

Offerte aanvragen

Jouw koffiebeleving naar een hoger niveau tillen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Het verhaal!

De passie van Roger en Merian

In de rijke en diverse wereld van koffie staat de gemeenschap centraal. Bij Rogers Coffee Service delen we een gemeenschappelijke passie en missie: de ware essentie van koffie vieren. Het draait voor ons niet alleen om de smaak, maar ook om de verhalen, ervaringen en herinneringen die elk kopje met zich meebrengt. Met meer dan dertig jaar in de branche hebben we veel gezien en geleerd. Van samenwerkingen met vooraanstaande koffiebars en merken zoals Autobar, Pelican Rouge en Selecta, tot het constant ontdekken en opnieuw waarderen van de eenvoudige vreugde van een goed gemaakte kop koffie. Achter de schermen werken we als een hecht team. Merian, de partner van Roger, speelt een cruciale rol in het naadloos laten verlopen van de processen bij Rogers Coffee Service. Als de drijvende kracht achter de schermen fungeert zij als de verbindende schakel tussen klanten en leveranciers. Van het brainstormen over relatiegeschenken tot het regelen van gepersonaliseerd servies, Merian zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Sinds onze eerste dagen in de koffiewereld hebben we altijd gezocht naar die perfecte blend en smaak. Deze toewijding heeft ons gebracht tot het creëren van diverse koffiemelanges. Bij Rogers Coffee Service geloven we dat er voor elke koffieliefhebber een perfecte match is en we zijn er trots op die zoektocht te mogen begeleiden.

Scroll naar boven