Gratis verzending vanaf €50

Gratis verzending vanaf €50

HOSPITALITY OP ZIJN BEST

Rogers mobiele koffiebar

Gastvrijheid draait om meer dan alleen een vriendelijke glimlach of een handdruk. Het is de geur van vers gezette koffie die je verwelkomt, het geluid van de koffiemolen op de achtergrond en het gevoel van warmte wanneer je een kopje in je handen neemt. Naast onze opvallende Italiaanse Piaggio, beschikken we ook over een compacte mobiele koffiebar die in (bijna) elke lift past. Of je nu kiest voor de charme van onze Piaggio of de veelzijdigheid van onze compacte bar, wij verzekeren je van heerlijke, persoonlijke koffiemomenten. Bij Rogers Coffee Service combineren we dit alles tot een unieke ervaring. Elke locatie wordt een beetje specialer met onze aanwezigheid. Onze Piaggio rijdt niet zomaar rond; hij brengt de sfeer van een gezellig koffiehuisje met zich mee, waar dan ook. Van grote evenementen tot intieme feestjes, onze mobiele koffiebar maakt elk moment bijzonder.

Offerte aanvragen

Jouw koffiebeleving naar een hoger niveau tillen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Koffie zoals het hoort

Komen wij binnenkort bij jou langs?

Zodra je een slok neemt van een door ons bereide koffie, proef je de rijke geschiedenis, traditie en passie die in elke kopje zit. Het is niet zomaar een drankje; het is een ervaring, een moment van puur genot. We selecteren onze bonen zorgvuldig, roosteren ze tot in de perfectie en gebruiken machines van topkwaliteit om ervoor te zorgen dat elke kop koffie die we serveren voldoet aan de hoogste standaarden.

Maar wat maakt onze service echt uniek? Onze toewijding om naar jou toe te komen en de perfecte koffie-ervaring direct bij jou thuis of op kantoor te brengen. Of je nu een gezellige bijeenkomst organiseert, een belangrijke vergadering hebt, of gewoon wilt genieten van een heerlijke koffie op een rustige middag, wij staan klaar om te serveren.

Dus, komt Rogers Coffee Service binnenkort bij jou langs? Laat ons je meenemen op een reis van smaken, aroma’s en echte koffiecultuur. Jouw perfecte kop koffie wacht op je.

Scroll naar boven